• Професионална и напредна опрема

  Професионална и напредна опрема

  Со повеќе од десет години искуство во производство на производи.Професионални техничари ви даваат професионален совет.Напредната опрема создава висококвалитетни производи за вас.

 • Ниска цена и висок квалитет

  Ниска цена и висок квалитет

  Услугата со едно застанување може да ги намали трошоците и да ги подобри стандардите за квалитет.Наредете од дизајн, материјал, обработка, време на испорака, проверка на квалитетот и транспорт.Намалете ги сите дополнителни трошоци во текот на целиот процес.

 • Брза и удобна испорака

  Брза и удобна испорака

  Брзото производство, раната испорака, сигурната логистика, може да обезбеди услуга од врата до врата.Различни начини на транспорт се среќаваат со различни земји.

 • Обезбедена најдобра услуга по продажбата

  Обезбедена најдобра услуга по продажбата

  Подобрете ја продажбата на производите и техничката услуга по продажбата.24 часа онлајн видео повик, активно решавајте ги проблемите за клиентите

 • Послужавник со меламин
 • Плоча во италијански стил
 • Чинии за вечера
 • Тркалезна рамна пластична чинија
 • Меламин пластични чинии за вечера
 • Сина меламинска плоча
 • Плоча со кружен облик на меламин
околу 1

Xiamen Bestwares Enterprise Corp., Ltd.was е основана во 2001 година. Ние сме во пластика за садови веќе 20 години. Ние сме специјализирани за производство на сите видови на садови од меламин, садови од бамбусови влакна, пластични садови.Сега станавме водечки кинески и светски познат производител на садови од меламин. Нашата фабрика Zhangzhou Bestwares Melamine Corp., Ltd. има повеќе од три илјади калапи, месечниот капацитет сега надмина 1.500.000 парчиња.

 • Професионална и напредна опрема

  Професионална и напредна опрема

  Со повеќе од десет години искуство во производство на производи.Професионални техничари ви даваат професионален совет.Напредната опрема создава висококвалитетни производи за вас.

 • Ниска цена и висок квалитет

  Ниска цена и висок квалитет

  Услугата со едно застанување може да ги намали трошоците и да ги подобри стандардите за квалитет.Наредете од дизајн, материјал, обработка, време на испорака, проверка на квалитетот и транспорт.Намалете ги сите дополнителни трошоци во текот на целиот процес.

 • Брза и удобна испорака

  Брза и удобна испорака

  Брзото производство, раната испорака, сигурната логистика, може да обезбеди услуга од врата до врата.Различни начини на транспорт се среќаваат со различни земји.

 • Обезбедена најдобра услуга по продажбата

  Обезбедена најдобра услуга по продажбата

  Подобрете ја продажбата на производите и техничката услуга по продажбата.24 часа онлајн видео повик, активно решавајте ги проблемите за клиентите

банер
логото на компанијата

добредојдовте во нашата компанија

Xiamen Bestwares Enterprise Corp., Ltd.was е основана во 2001 година. Ние сме во пластика за садови веќе 20 години. Ние сме специјализирани за производство на сите видови на садови од меламин, садови од бамбусови влакна, пластични садови.Сега станавме водечки кинески и светски познат производител на садови од меламин. Нашата фабрика Zhangzhou Bestwares Melamine Corp., Ltd. има повеќе од три илјади калапи, месечниот капацитет сега надмина 1.500.000 парчиња.