wilujeng sumping di parusahaan urang

Xiamen Bestwares perusahaan Corp., Ltd.was ngadeg di 2001. kami geus di Tableware Plastik pikeun 20 years.we anu husus dina ngahasilkeun sagala jinis tableware melamin, tableware serat awi, tableware plastik.Ayeuna urang geus jadi Cina urang ngarah jeung produsén dunya-renowned of Melamin tablewares.Our pabrik Zhangzhou Bestwares Melamin Corp, Ltd gaduh leuwih ti tilu rébu molds, kapasitas bulanan geus ayeuna surpassed 1.500.000 PCS.