ʻO ka ʻaina ahiahi ʻo Bohemian Melamine Pāʻina ʻAi ʻAi ʻAi ʻAi ʻAi ʻAi ʻAi ʻAi ʻAi kīʻaha kīʻaha kīʻaha

ʻO mākou nā papa ʻaina melamine a me ka hale hana papa ʻaina fiber bamboo.Ua hoʻokumu ʻia kā mākou hale hana ma luna o 20 mau makahiki, no laila ua loaʻa iā mākou ka ʻike waiwai, a hiki iā mākou ke hāʻawi iā ʻoe i ka huahana maikaʻi a me ka lawelawe.

Aia kā mākou hale hana ma ke kūlanakauhale ʻo Zhangzhou, ka moku ʻo Fujian.Loaʻa iā mākou ma mua o 3000 mau mold i kā mākou hale hana.oHe BSCI kou hale hana.SEDEX, pahuhopu,Wal-mart, Disney a me NSFaduit.E hana anahoʻounaoe ka hoike hooiaif makemake oe, pls e leka mai ia makou, a hiki ia makou ke hoouna aku i ka makou hoike hooia ia oe.

103 (1)

 

I kēia lā, e hōʻike wau iā ʻoe i kā mākou papa ʻaina ahiahi 12pcs kaulana.ʻO ia ka hoʻopau alohilohi, Loaʻa iā 4pcspāʻina ʻainas,4 mau ʻāpana ʻai meaʻai a me 4 mau kīʻaha.

 

He papa ʻaina kēia,ʻO ka nui he 10.5 iniha,a puni ke kiekie1.5cm, ua lawa ka hohonu, hiki iā mākou ke hoʻohana i kēia pā e lawe i ka steak, ore kau i ka hua ma ʻaneʻi, mai ka ʻaoʻao o luna, e like me ka deliciou ka ʻais.

 

Ma hope o ka ʻaina ahiahi, maʻa mau mākou e ʻai i ka meaʻai, no laila e hoʻolauna wau i ka pā ʻai meaʻai no ʻoe, ua puni ka nui.8.5ʻīniha, hiki iā ʻoe ke kau i kahi kuki ma ʻaneʻi, nani ke nānā aku i ke kuki ma ka pā.A i ʻole hiki iā mākou ke kau i ka keke ma luna.Hiki iā mākou ke waiho i kahi salakeke ma ʻaneʻi.A laila he manawa ʻaina ahiahi maikaʻi loa ia.

103 (2)

Hiki iā ʻoe ke ʻike no kēia hoʻonohonoho,he mea keʻokeʻo me ka decal.Hiki iā ʻoe ke hoʻololi i ke kala a me nā hoʻolālā.Inā makemake ʻoe i kā mākou hoʻolālā, hiki iā mākou ke hana i nā kauoha no ʻoe, ʻo kā mākou hoʻolālā ponoʻī kēia, hiki iā mākou ke hana i kēia mau hoʻolālā manuahi no ʻoe.Hiki iā ʻoe ke hana i kāu mau hoʻolālā ponoʻī.

 

ʻO kā mākou MOQ no kēia hoʻonohonoho he 500sets.Inā liʻiliʻi kāu kauoha qty, hiki iā mākou ke hana, akā ʻoi aku ka kiʻekiʻe o ke kumukūʻai.

 

Inā makemake ʻoe i kēia ʻaina ahiahi 12pcs, e hoʻokipa iā mākou, a hiki iā mākou ke hoʻouna i kā mākou mau laʻana i kēia manawa no ʻoe e nānā i ke ʻano a me ka maikaʻi.ʻO ia wale nō, Mahalo.


Ka manawa hoʻouna: Apr-23-2023