Bohemian Dinner Melamin Middagstallerkensæt Middagstallerkenskål Bestiksæt

Vi er melamin service og bambus fiber bordservice fabrik.Vores fabrik er etableret over 20 år, så vi har rig erfaring og kan give dig gode produkter og service.

Vores fabrik er i Zhangzhou by, Fujian-provinsen.Vi har mere end 3000 forme på vores fabrik.odin fabrik har BSCI.SEDEX, mål,Wal-mart, Disney og NSFaduit.Det vilsendedu revisionsrapporteniHvis du har brug for det, kontakt os venligst, og vi kan sende vores revisionsrapport til dig.

103 (1)

 

I dag vil jeg vise dig vores populære 12-stk middagssæt.Det er den skinnende finish, Den indeholder 4 stkmiddagstallerkens,4 stk desserttallerken og 4 stk skål.

 

Dette er en middagstallerken,størrelsen er 10,5 tommer,højden er ca1.5cm, den er dyb nok, vi kan bruge denne tallerken til at tage bøf, orlæg ægget her, fra oversiden, det vil få maden til at ligne lækkers.

 

Når vi efter middagen har vi normalt dessert, så jeg vil præsentere desserttallerkenen for dig, størrelsen er ca.8.5tomme, du kan lægge en småkage her, kagen på tallerkenen ser så fin ud.Eller måske kan vi sætte kagen på den.Vi kan også putte noget salat her.Og så bliver det en bedre middagstid.

103 (2)

Du kan se for dette sæt,det er hvidt materiale med mærkat.Du kan ændre farve og design.Hvis du kan lide vores design, kan vi lave ordrer for dig, disse er vores eget design, vi kan lave disse designs gratis for dig.Du kan også lave dine egne designs.

 

Vores MOQ for dette sæt er 500 sæt.Hvis din ordre er mindre end det, kan vi også gøre det, men prisen vil være højere.

 

Hvis du kan lide dette 12 stk. middagssæt, velkommen til os, og vi kan sende vores eksisterende prøver, så du kan tjekke form og kvalitet.Det er alt, tak.


Indlægstid: 23-apr-2023