Firkløver Lucky Pattern Blågrøn firkantet bestiksæt Stor og lille tallerken salatskål og krus kombi

Hej venner, her er Xiamen Bestwares, din gode ven, for at hjælpe dig med at finde bedre service og nyde livet.

Her vil vi gerne dele et middagssæt med dig.Fire stk firkantet middagssæt med lucky leave mønster.Dette sæt inkluderer 8 tommer rund melamin sidetallerken, 10 tommer kvadratisk melamin middagstallerkener, 6 tommer kvadratisk melamin sideskål og tumbler. Normalt 4 stykker af hver som et sæt på 16 stk til 4 personer brug, som skal pakkes i en farve æske , og det tilpassede mønster af farvekasse er acceptabelt.Du kan også frit kombinere dette service efter dine behov, for eksempel 1 stk af hver som sæt med 4 stk sæt til 1 person.

Der er hammereffekt på overfladen af ​​emner, som ikke kun har anti-slip funktion, men også har en tyk følelse.
Dette spisestel er lavet af hvid melamin med mærkat.Lucky leave-designet har en følelse af vitalitet, og sammensætningen er elegant, hvilket kan vække dine gæsters øjne og øge appetitten.Det er vores eget design, vi kan producere dem for dig, hvis du vil.Dine tilpassede designs er også velkomne.

Materialerne, der bruges i dette servicesæt er ikke-giftige og harmløse, det er fødevarekvalitet og kan bestå testen som FDA / LFGB / Tåler opvaskemaskine. Overfladen på dette servicesæt er som en keramisk glasur, som er nem at rengøre uanset enhver sauce eller madrester på overfladen.

Vi kan sende den dieline af varer, du er interesseret i, du laver designs til dieline og sender os dit designmønster i AI-format eller PDF-format.

Velkommen til at bestille prøverne med dine egne designs, filmopsætningsafgiften er 250 USD pr. vare pr. design.Den hurtigste prøvetid er 10 dage efter, at du har bekræftet designudkastet og betalt filmopsætningsafgiften.MOQ for disse servicesæt er 500 sæt pr. design.produktionstiden er omkring 45 dage efter du har bekræftet prøven og ordren.For hasteordrer, vær venlig at rådgive din forventede leveringstid, vi vil gøre vores bedste for at få varer klar tidligere specielt.

Eksisterende prøver kan frit sendes til dig til kvalitetskontrol, fragten vil blive indsamlet.

Der er et bagstempel på bunden af ​​hvert emne, størrelsen på bagstemplet er normalt Dia 3,2 cm.Du kan tilføje nogle oplysninger på bagstemplet, f.eks. din virksomheds LOGO, ved at bruge instruktionerne: Tåler opvaskemaskine, kun på øverste hylde, ikke egnet til mikrobølgeovn.

Vores virksomhed er specialiseret i melamin- og bambusfiberservice siden år 2001. Vi har vores egen fabrik, som er beliggende i Zhangzhou City, Fujian-provinsen.Når du er i Kina, velkommen til at besøge os.det er omkring en time i bil fra vores fabrik til XIAMEN LUFTHAVN.Du kan også tage hurtigtog, stoppe ved Jiaomei Sation eller Zhangzhou Station, begge er ok, det er omkring 30 minutter fra stationen til vores fabrik.
Vores fabrik har bestået mange fabriksrevisioner, som Walmart, Disney, BSCI, SEDEX-4 PILLAR...Hvis du har brug for revisionsrapporter, er du velkommen til at kontakte os, vi deler rapporter med dig. Hvis du kan lide dette service, kontakt mig venligst, jeg vil tilbyde vores bedste tilbud til dig.

Tak skal du have.


Indlægstid: 12-jul-2022