Bestselger spesialtilpasset salat batter bolle servise melamin mixing bolle kanne

Hei, dette er Fay fra Xiamen Bestwares.Vi er melamin servise og bambus fiber servise fabrikk.Vår fabrikk har bienetablertmer enn21år, så vi har rik erfaring, og kan gi deg gode produkter og tjenester.

 

I dag skal jeg introdusere en av våre særegne boller.Størrelsen på denne bollen er 22cm, og høyden er 13,5cm.Skålen utvendig er strukturert med vertikale stenger.Den har et håndtak, så du kan bruke den mer praktisk, det er også en munn på kanten, den søler ikke når vi heller væsken.Vi kan bruke denne bollen til å blande kakevæsken, eller kanskje kake, og så videre.Det er vakkert og praktisk.Det vil få deg til å elske å bake

13 (1)

du kan se materialfargen for denne bollen er grønn farge inni, og gul farge utvendig, vi kaller det to-tone farge uten dekal, det er vanskelig for oss å gjøre denne etterbehandlingen, så den daglige produksjonen vil være lavere, og defekt er mye høyere.Så prisen vil være høy, du kan også endre hvilken som helst farge du liker.Du trenger bare å sende oss pantone-nummeret.

 

Materialet til denne bollen er melamin.Det er en skinnende finish for denne bollen.Du kan se den skinnende finish innvendig og utvendig.Hvis du ønsker å endre til matt etterbehandling kan vi også gjøre det, men vi må åpne ny form, formkostnaden er omtrent $1000 hver størrelse.

 

Vår fabrikk har BSCI.SEDEX, mål,Wal-mart, Disney og NSFaduit.Det vilsendedu revisjonsrapporteniHvis du trenger, vennligst kontakt oss, så kan vi sende vår revisjonsrapport til deg.

 

Vår MOQ er 500 stk.

13 (5)

Hvis du liker denne varen, velkommen til oss, og vi kan sende våre eksisterende prøver for å sjekke formen og kvaliteten.Det er alt, takk.


Innleggstid: 28. april 2023