12 STK Melamin servisesett Klassisk stil med grønn stripe Kjøkkenutstyr tallerkener Skål for restaurant

Hei alle sammen ,dette er Peggy fra Bestwares ,jeg vil anbefale bestselgeren melamin servisesett .denne varen har vi to størrelse 9 tommer og 11 tommer tallerken +7 tommer salatbolle .denne formen er spesiell for overflaten .forsiden vil være glans finish, baksiden vil være matt finish. på forsiden kan du se sirkeldesignet på den.

Denne designen ,den er for Premium Grey + Vintage Green.som er Uten stimulering og kaldfølelse, grønn skaper en klassisk men ikke billig retrofølelse i det grå rommet.Den fredelige egenskapen er at grønt kan gi en beroligende og beroligende effekt til rommet.

 71 (5)

vi kan også endre for annen vårdesign, sommerdesign høstdesign og vinterdesign, dette settet er for matkvalitetssett, det kan bestå EU-standarden LFGB og FDA-testen.

Denne bollen er for innvendig dekalutskrift, som denne bollen radian, er den ikke egnet for utvendig dekalutskrift, denne bollen er også innvendig med glanset finish og utvendig for matt overflate. Du kan sende deg design i AI eller PDF-format, vi kan godta prøveordre for 500 stk. Hvis du trenger prøvefremstilling, kan vi sende deg vår stanse for å lage designet på den. Gratis prøve er tilgjengelig hvis du trenger å sjekke kvaliteten.

 75 (2)

Dette settet er varmt salg i EU-markedet, hvis for Sør-Amerika marked, foreslår vi for 30% melamin som er mer konkurransedyktig. Dette settet foreslår vi for 12 stk servise sett, alt settet vil være for fargebokspakke, fargeboksen kan være med håndtak eller uten håndtak.

Hvis du liker dette designet, kan du bestille, vi kan endre design eller legge til annet design, vi kan også endre bladfarge for deg.

Velkommen til å kontakte oss hvis du vil.


Innleggstid: 19. mai 2023