ʻO ka hale hana maʻamau Eco Friendly anti-impact Noodle Rice Colorful Plastic Bowl

Aloha, ʻo Fay kēia mai Xiamen Bestwares,ʻO mākou nā papa ʻaina melamine a me ka hale hana papa ʻaina fiber bamboo.Ua hoʻokumu ʻia kā mākou hale hana ma luna o 21makahiki, no laila ua loaʻa iā mākou ka ʻike waiwai, a hiki ke hāʻawi iā ʻoe i ka huahana maikaʻi a me ka lawelawe.

工厂首页图 (5)

I kēia manawa e hōʻike wau iā ʻoe i kā mākou kīʻaha kīʻaha kaulana.Aia kēia kīʻaha kīʻaha he 4pcs kīʻaha.ʻO kēia kahikino poepoeekīʻaha, ʻO ka nui he 7.3 iniha,a puni ke kiekie6cm, He shinny hoʻopau ma luna o ka ili, he mea keʻokeʻo me ka decal, hiki iā ʻoe ke hoʻololi i kekahi kala āu e makemake ai, e like me ka waihoʻoluʻu ʻulaʻula, ka waihoʻoluʻu uliuli, ke kala melemele, a pēlā aku.pono ʻoe e hoʻouna mai iā mākou i ka helu pantone.Hiki iā ʻoe ke hoʻololi i ka hoʻolālā no ia mea, hiki iā ʻoe ke hana i hoʻokahi hoʻolālā no kēia pūʻulu holoʻokoʻa, hiki iā ʻoe ke hana i nā hoʻolālā like ʻole no kēia pūʻulu holoʻokoʻa.

 

123

No kēia kīʻaha, kūpono ka nui no ka hoʻohana ʻana i hoʻokahi kanaka, hiki iā ʻoe ke hoʻohana i kēia kīʻaha e loaʻa i ka salakeke, ka sopa a i ʻole ka noodle.Inā makemake ʻoe i ka nui nui a i ʻole ka liʻiliʻi liʻiliʻi, hiki iā mākou ke hana, hiki iā mākou ke hana i kēlā me kēia ʻano nui e like me kāu noi.E wehe mākou i ka poni hou no ʻoe.

 

E kūʻai aku mākou i kēia kīʻaha ma ke ʻano he 4pcs set.Hiki iā ʻoe ke hana i ka hoʻolālā like ʻole a i ʻole ka hoʻolālā ʻokoʻa a i ʻole ka waihoʻoluʻu no kēia set, ʻO ka hoʻopili ʻana no kēia set, hiki iā mākou ke hoʻohana i ka lima pepa a i ʻole ka pahu pahu me ka hōʻailona lima.A i ʻole ka pahu makana, hiki iā ʻoe ke koho i kāu makemake.

 

ʻO kā mākou MOQ he 500sets, a hiki i kā mākou huahana ke hele i ka FDA, ka hoʻāʻo ʻana i ka meaʻai EU a me ka hoʻāʻo LFGB.

 

Loaʻa i kā mākou hale hana BSCI.SEDEX, pahuhopu,Wal-mart, Disney a me NSFaduit.wemakemakehoʻounaoe ka hoike hooiaif makemake oe, pls e leka mai ia makou, a hiki ia makou ke hoouna aku i ka makou hoike hooia ia oema ka leka uila.

 

Inā makemake ʻoe i kēia mea, e ʻoluʻolu e hoʻokaʻaʻike mai iā mākou, a hiki iā mākou ke hoʻouna i kā mākou mau laʻana i kēia manawa no ka nānā ʻana i ke ʻano a me ka maikaʻi.ʻO ia wale nō, Mahalo.


Ka manawa hoʻouna: Mar-10-2023