Melamine Print Flower Plate Bowl Set Melamine Dinnerware Set

ʻO mākou nā papa ʻaina melamine a me ka hale hana papa ʻaina fiber bamboo.Ua hoʻokumu ʻia kā mākou hale hana ma luna o 20 mau makahiki, no laila ua loaʻa iā mākou ka ʻike waiwai, a hiki iā mākou ke hāʻawi iā ʻoe i ka huahana maikaʻi a me ka lawelawe.

 

Aia kā mākou hale hana ma ke kūlanakauhale ʻo Zhangzhou, ka moku ʻo Fujian.Loaʻa iā mākou ma mua o 3000 mau mold i kā mākou hale hana.oHe BSCI kou hale hana.SEDEX, pahuhopu,Wal-mart, Disney a me NSFaduit.E hana anahoʻounaoe ka hoike hooiaif makemake oe, pls e leka mai ia makou, a hiki ia makou ke hoouna aku i ka makou hoike hooia ia oe.

 

I kēia lā, e hōʻike wau iā ʻoe i kā mākou papa ʻaina ahiahi 12pcs kaulana.ʻO ia ka hoʻopau alohilohi, Loaʻa iā 4pcspāʻina ʻainas,4 mau ʻāpana ʻai meaʻai a me 4 mau kīʻaha.

 

He papa ʻaina kēia,ʻO ka nui he 10.5 iniha,a puni ke kiekie1.5cm, ua lawa ka hohonu, hiki iā mākou ke hoʻohana i kēia pā e lawe i ka steak, ore kau i ka hua ma ʻaneʻi, mai ka ʻaoʻao o luna, e like me ka deliciou ka ʻais.

 

Ma hope o ka ʻaina ahiahi, maʻa mau mākou e ʻai i ka meaʻai, no laila e hoʻolauna wau i ka pā ʻai meaʻai no ʻoe, ua puni ka nui.8.5ʻīniha, hiki iā ʻoe ke kau i kahi kuki ma ʻaneʻi, nani ke nānā aku i ke kuki ma ka pā.A i ʻole hiki iā mākou ke kau i ka keke ma luna.Hiki iā mākou ke waiho i kahi salakeke ma ʻaneʻi.A laila he manawa ʻaina ahiahi maikaʻi loa ia.

8 (1)

 

Hiki iā ʻoe ke ʻike no kēia hoʻonohonoho,he mea keʻokeʻo me ka decal.Hiki iā ʻoe ke hoʻololi i ke kala a me nā hoʻolālā.Inā makemake ʻoe i kā mākou hoʻolālā, hiki iā mākou ke hana i nā kauoha no ʻoe, ʻo kā mākou hoʻolālā ponoʻī kēia, hiki iā mākou ke hana i kēia mau hoʻolālā manuahi no ʻoe.Hiki iā ʻoe ke hana i kāu mau hoʻolālā ponoʻī.

 

ʻO kā mākou MOQ no kēia hoʻonohonoho he 500sets.Inā liʻiliʻi kāu kauoha qty, hiki iā mākou ke hana, akā ʻoi aku ka kiʻekiʻe o ke kumukūʻai.

 

Inā makemake ʻoe i kēia ʻaina ahiahi 12pcs, e hoʻokipa iā mākou, a hiki iā mākou ke hoʻouna i kā mākou mau laʻana i kēia manawa no ʻoe e nānā i ke ʻano a me ka maikaʻi.

ʻO ia wale nō, Mahalo.

8 (3) 8 (5)

 


Ka manawa hoʻouna: Mar-10-2023