Anbefal Blue Classic Flower Design Mønster Melamin Bestiksæt

 

Dette er Xiamen Bestwares Enterprise Corp., Ltd.

We er leverandør af melamin og bambusfiberservice siden 2001.

Vi er fabrik og handel combo.Our fabrik passerer revision som SEDEX .pillar, BSCI, Walmart, Target, Disney og så videre.

It beliggende i Zhangzhou by, som nær Xiamen. Det tager omkring 45 minutter i bil fra Xiamen lufthavn til vores fabrik.Hvis du har mulighed for i den nærmeste fremtid, er vi glade for at være din rejseleder for at få besøg. Der er mere end 3000 stk. forskellige støbeforme på vores fabrik. Du kan vælge en, du kan lide.

Lad os dele et sæt med 3 stk melamin spisestel. Der er en middagstallerken, en sidetallerken og en skål. Lad os introducere en efter en.

Dette er en rund middagstallerken med blåt, klassisk blomsterdesign, diameteren er 26,6 cm, højden er 2,4 cm, den er blank finish på overfladen, mat finish på bagsiden, der er mange cirkler både på overfladen og bagsiden. Det ser meget unikt ud. Vi kan bruge denne tallerken til at placere stegt bøf, stegt blæksprutte(酥炸鱿)or dampet hummer og så videre.Efter middagen har vi normalt noget dessert, dette er den runde sidetallerken til dessert, diameteren er 21,5 cm, højden er 2 cm. Dens håndværk er det samme som middagstallerkenen. Vi kan putte nogle småkager,små kager eller kiks, kan også tilføje noget frugtsauce her.Det vil smage mere lækkert.

når vi vil have nogle nudler eller suppe, kan vi bruge denne runde og dybe skål. Diameteren er 20,2 cm, højden er 5,4 cm, den er dyb nok, så vi er ikke bekymrede for, at suppen løber ud.Kvaliteten er god, det ligner keramik.vi laver det fulde design inde i skålen, ydersiden er ensfarvet hvid. Hele sættet på bordet er iøjnefaldende.Hvis du vil have dette seriedesign til at lave til dine ordrer, kan vi gøre det gratis for dig.

Plast Aqua Blå Blomsterdesign Moderne Best Sellin1 Plast Aqua Blå Blomsterdesign Moderne Best Sellin2

 


Indlægstid: 14. maj 2022