Himmelblå Melamin Plast Brugerdefineret Mønster Rund Plade Skål Cup Sæt

Godmorgen venner, dette er XiamenBestwares.

Xiamen Bestwares starter Melaminvirksomhed siden 2001, der producerer alle former for melamin og bambusfiber tstandwares. Vi har vores egen fabrik, hvilket erbeliggende i Zhangzhou City, Fujian-provinsen.Når du er i Kina, velkommen til at besøge os.det's omkring enhvoresbybil fravores fabrik tilXIAMEN LUFTHAVN.Du kan også tage hurtigtog, stoppe ved Jiaomei Station eller Zhangzhou Station, begge er ok, det er omkring 30 minutter fra stationen til vores fabrik.

Som fabrik har vi bestået mange fabriksrevisioner, som Walmart, Disney, BSCI, SEDEX-4 PILLAR...Når du har brug for revisionsrapporter, er du velkommen til at kontakte os, vi kan snart dele rapporter med dig via e-mail.

I dag vil vi gerne dele et middagssæt med jer.Dette sæt inkluderer 8 tommer rund melamin sidetallerken, 10 tommer kvadratisk melamin middagstallerkener, 6 tommer kvadratisk melamin side skål og tumbler. Normalt 4 stykker af hver som et sæt på 16 stk til 4 personer brug, som skal pakkes i en farve æske , og det tilpassede mønster på varer og farvekasse er acceptabelt.Du kan også frit kombinere dette service efter dine behov, for eksempel 1 stk af hver som sæt med 4 stk sæt til 1 person, 2 stk af hver til at være et sæt med 8 stk til 2 personers brug

Det specielle ved denne vare er, at de har forskellige finish på top og bund.Mens de er meget tungere.Mat finish og tung vægt får genstande til at se mere premium ud. De er stærkere og kan bruges i længere tid.

Du kan se varerne er lavet af hvid melamin med tryk.Ydu kan også lave varer i ensfarvede med tryk eller bare ensfarvede uden tryk.

It er vores eget design, kan vi producere dem for dig, hvis du vil. Vi har en hel del designs til rådighed for dit valg, hvis du har ordre til os.

dine tilpassede designs er også velkomne. Vi kan sende den dieline af varer, du er interesseret i, du laver designs til dieline og sender os dit designmønster i AI-format eller PDF-format.

Velkommen til at bestille prøverne med dine egne designs, filmopsætningsafgiften er 250 USD pr. vare pr. design.Den hurtigste prøvetid er 10 dage efter, at du har bekræftet designudkastet og betalt filmopsætningsafgiften.MOQ for disse servicesæt er 500 sæt pr. design.produktionstiden er omkring 45 dage efter du har bekræftet prøven og ordren.For hasteordrer, vær venlig at rådgive din forventede leveringstid, vi vil gøre vores bedste for at få varer klar tidligere specielt.

Eksisterende prøver kan frit sendes til dig til kvalitetskontrol, fragten vil blive indsamlet.

Der er et bagstempel på bunden af ​​hvert emne, størrelsen på bagstemplet er normalt Dia 3,2 cm.Du kan tilføje nogle oplysninger på bagstemplet, f.eks. din virksomheds LOGO, ved at bruge instruktionerne: Tåler opvaskemaskine, kun på øverste hylde, ikke egnet til mikrobølgeovn.

Materialerne, der bruges i dette servicesæt, er ikke-giftige og harmløse, det's fødevarekvalitet og kan bestå testen som FDA / LFGB / Tåler opvaskemaskine. Overfladen på dette servicesæt er som en keramisk glasur, som er nem at rengøre uanset sauce eller madrester på overfladen. Hvis du kan lide dette service , pls kontakt mig, jeg vil tilbyde vores bedste tilbud til dig. Tak.


Indlægstid: 12. december 2022